11/18/2019

מתכון לתבשיל בשר עם סלק ברוטב אדום

תבשיל של בשר אונטריב (בשר בעל טעם ושומניות גבוהה יחסית) נימוך ורך עם סלק מבושל ורוטב עגבניות אדום ותוספת של אורז לבן.

מצרכים:

בשר אונטריב 1 קילו.
3-5 סלקים גדולים יפים ואדומים.
רסק עגבניות קופסא קטנה אחת.
בצל גדול
סלרי (לא חובה)
חצי לימון
מלח, פלפל וכורכום

מצרכים לתבשיל בשר עם סלק ברוטב אדום

הוראות הכנה:

  1. נתחיל בטיגון של 8 דקות לבשר האונטריב בסיר לסגירת הבשר ונתבל במלח פלפל וקצת כורכום.
  2. לאחר סגירת הבשר בסיר אחר נבשל את הבשר במים כ 1.5 – 2 שעות.
  3. לאחר בישול הבשר נחתוך את הבצל ונטגן אותו כ-5 דקות.
  4. נוסיף לבצל רסק עגבניות ואת הסלק חתוך לריבועים אפשר גם חתיכות סלרי קטנות.
  5. נוסיף קצת מים (מהמים בהם בושל הבשר) וחצי לימון סחוט, לסיר וניתן לזה להתבשל עוד כחצי שעה עד שהסלק והבשר רכים.
  6. נבשל במקביל אורז לבן במים.
  7. להגיש צלחת אורז ועליו תבשיל הסלק עם הבשר.
בישול הבשר
בישול בשר האונטריב


בישול הסלק והבשר ביחד
בישול הסלק והבשר ביחד




אין תגובות:

פרסום תגובה