תבשיל של בשר אונטריב (בשר בעל טעם ושומניות גבוהה יחסית) נימוך ורך עם סלק מבושל ורוטב עגבניות אדום ותוספת של אורז לבן.
3-5 סלקים גדולים יפים ואדומים.
רסק עגבניות קופסא קטנה אחת.
בצל גדול
סלרי (לא חובה)
חצי לימון
מלח, פלפל וכורכום
מצרכים:
בשר אונטריב 1 קילו.3-5 סלקים גדולים יפים ואדומים.
רסק עגבניות קופסא קטנה אחת.
בצל גדול
סלרי (לא חובה)
חצי לימון
מלח, פלפל וכורכום
הוראות הכנה:
- נתחיל בטיגון של 8 דקות לבשר האונטריב בסיר לסגירת הבשר ונתבל במלח פלפל וקצת כורכום.
- לאחר סגירת הבשר בסיר אחר נבשל את הבשר במים כ 1.5 – 2 שעות.
- לאחר בישול הבשר נחתוך את הבצל ונטגן אותו כ-5 דקות.
- נוסיף לבצל רסק עגבניות ואת הסלק חתוך לריבועים אפשר גם חתיכות סלרי קטנות.
- נוסיף קצת מים (מהמים בהם בושל הבשר) וחצי לימון סחוט, לסיר וניתן לזה להתבשל עוד כחצי שעה עד שהסלק והבשר רכים.
- נבשל במקביל אורז לבן במים.
- להגיש צלחת אורז ועליו תבשיל הסלק עם הבשר.
בישול בשר האונטריב |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה