11/13/2019

מתכון לספגטי ברוטב עגבניות – ללא גלוטן


המתכון הכי פשוט, טעים וקל להכנת פסטה ברוטב עגבניות.

מצרכים:


  • חבילת ספגטי ארוך – 500 גרם פסטה, מוכנה לפי ההוראות, אני ממליץ על הספגטי מאורז מלא ללא גלוטן של פליסיה.
  • בצל 1 בינוני חתוך דק.
  • 3-4 שיני שום קצוצות
  • קופסה 1 של רסק עגבניות
  • 4 עגבניות טריות מגורדות
  • 2 כפיות פפריקה אדומה מתוקה (רצוי לעשות שימוש בתבליני מימון שהם עומדים בתקן GMP ללא גלוטן)
  • 1 כפית פפריקה אדומה חריפה
  • כפית סוכר, שטוחה
  • חצי כפית מלח
  • 3 כפות שמן זית


הוראות הכנה:

1. בישול הספגטי לפי הוראות היצרן.
2. במקביל קוצצים את הבצל והשום ומגרדים את העגבניות, כל אחד בנפרד.
3. מחממים שמן במחבת או בסיר הספגטי (אחרי שהוצאת את הספגטי) ומטגנים את הבצל ואת השום.
4. לסיר מוסיפים את הרסק עגבניות, העגבניות המגורדות ואת התבלינים.
5. חצי כוס מים רצוי כאלה שהפסטה התבשלה בו.
6. מוסיפים את הפסטה לרוטב, מערבבים היטב ומגישים.



תגובה 1: